Socialrådgiverdage 2021

D. 17. – 18. november deltager projektgruppe og koordinatorer med en workshop til Socialrådgiverdage 2021 (SD21) på hotel Nyborg Strand.

Se programmet for dagene her: https://socialraadgiverne.dk/fag-og-debat/faglige-fokusomraader/socialraadgiverdage-2021/program-socialraadgiverdage-2021/

Socialrådgiverdage 2021 repræsenterer en bred palet af aktuel ny viden, som grundlag for læring, udvikling og debat om socialrådgivernes kernefaglighed og faglige handlemuligheder. Hvordan socialrådgiverne kan bruge denne nye viden, implementere den i deres praksis, videreudvikle den og tilpasse den til professionens mange forskellige arbejdsfelter og specialer.

 

Projektgruppen vil d. 18. november som en del af blok E bidrage med workshoppen ”Reconnect- erfaringer fra en ny uddannelses- og beskæftigelsesindsats til unge med psykisk sårbarhed”. Workshoppen vil begynde med et oplæg, hvori projektets metode og tilgang vil blive introduceret. Herefter faciliteres interview og dialog med projektkoordinatorer fra de tre kommuner, der deltager i projektet. Projektkoordinatorerne vil fortælle om deres praktiske erfaringer med Reconnect, og herefter drøfte hvilken betydning de oplever, at tilgangen har for kvaliteten af deres arbejde.