FORSA konference i Odense

D. 19. maj deltager projektgruppen i FORSA Konferencen på UCL i Odense med projektleder, Inge Storgaard Bonfils, som keynote speaker.

Se konferencens program: http://forsa.dk/forsa-konference-i-odense-med-efterfoelgende-generalforsamling/


Dette års FORSA konference har fokus på forskning vedrørende unge mennesker i udsatte positioner og deres vej fra skoleliv til arbejdsmarked. På konferencen vil projektleder af Reconnect, Inge Storgaard Bonfils, optræde som keynote speaker og give et oplæg med titlen: ”’Reconnect’ – en ny vej til inklusion af unge med psykisk sårbarhed i uddannelse og job”. 

Oplæg v. Inge Storgaard Bonfils

Oplægget vil belyse interaktionen mellem forsknings- og praksisbaseret viden i udvikling af en Supported Employment (SE)-model, der retter sig mod sårbare unge som målgruppe, i stedet for voksne med svære psykiske lidelser, som SE-tilgangen oprindeligt tog udgangspunkt i.

Efter oplægget vil adjunkt og forskningsmedarbejder Stella Mia Sieling-Monas facilitere en dialog med fokus på praksiserfaringer fra projektet, hvor de tre involverede kommuner (Bornholm, Rødovre og København) vil dele ud af deres erfaringer med arbejdet I Reconnect og en SE-tilgangens betydning for kvalitetet og faglighed i deres arbejde.